Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Közben egy serpenyőben dinszteljük meg a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a marhahúst. Főzzük össze őket közepes lángon, amíg a hús már nem lesz rózsaszínű, kb. 4-6 percig.
Keverjük bele a fűszereket és öntsük rá a darabolt paradicsom konzervet. Forraljuk össze az egészet, majd miután felforrt, vegyük le a tűzről.
Egy kis tálban keverje össze a ricotta sajtot, a mozzarella sajtot és 2 evőkanál koriandert.
Helyezzen 1 tortillát egy vékonyan kivajazott, kerek sütőformába. Rétegezzük a ragu felével, majd 1 tortillával, ezután a ricotta-keverékkel, egy másik tortillával és végül a maradék raguval.
A tetejére tegyük az utolsó tortillalapot és koronázzuk meg a reszelt cheddar sajttal (és opcionálisan a maradék korianderrel).
Alufóliával lefedve tegyük a sütőbe - amíg kissé összesülnek a rétegek és ráolvad a sajt, kb. 15-20 percig.