Igazán ízletes mustáros és parmezános bundás csirkecomb recept, amivel egy egyszerű hétközi étkezést is fel lehet dobni. Ropogós, sajtos bevonatával biztosan az egyik új kedvencünk lesz.
Melegítsük fel a sütőt 200 °C-ra, és béleljünk ki egy nagy tepsit sütőpapírral. Keverjük össze a dijoni mustárt és a joghurtot egy tálban, és fűszerezzük. Egy másik tálban keverjük össze a parmezánt, a zsemlemorzsát és a citromhéjat. A parmezános zsemlemorzsás keverékhez adjunk hozzá 1 tk. olívaolajat, fűszerezzük és forgassuk az egészet jól össze. Mártsuk a csirkét a joghurtos keverékbe, majd a zsemlemorzsába, hogy jól bevonja. Tegyük a tepsire a "bundázott" combokat. A burgonyát 2 teáskanál keverjük össze, és tegyük ezt is a sütőlapra a hús mellé. Süssük 40-45 percig, amíg a csirke meg nem sül.
Közben a zöldbabot a maradék olajban megforgatjuk, és fűszerezzük. Közepes lángon 5 percig sütjük, amíg megbarnul, majd tálalás előtt facsarjunk rá pár csepp citromlevet.