1-2dbponty(vagy lehet többféle hal is ha vegyes halászlét szeretnénk)
2-3evőkanálpirospaprika
2dbparadicsom darabolva
2dbpaprika feldarabolva
2dbhalászlé kocka
Elkészítés
A megtisztított halat nagyobb szeletekre vágjuk, minden darabot külön megsózunk. Egy óra hosszat hagyjuk a sóban állni.
A feldarabolt halat beletesszük az edénybe. A feldarabolt vöröshagymát a hal közé szórjuk. Megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt paprikát és paradicsomot is.
Felöntjük vízzel, úgy hogy a bőven ellepje az edény tartalmát. Majd belerakjuk a halászlé kockát is
Lassú tűznél főzzük 1-1,5 órát. Fontos, hogy nem szabad megkeverni, mert akkor a hal összetörik.
Jó étvágyat
Megjegyzés
Szeretnél egészségesen étkezni, de mégis ízletes ételeket fogyasztani? Egy jó halászlé tökéletes választás lehet! Gazdag ízvilág, tápláló és könnyen elkészíthető akár diétásan is. (főleg, ha nem eszel hozzá kenyeret)