Go Back
+ servings
Diétás csirkecomb tepsis zöldségekkel

Diétás csirkecomb recept tepsis zöldségekkel

Egy bárki által egyszerűen elkészíthető diétás csirkecomb recept következik.
Még nincs értékelés
Előkészítés 15 minutes
Főzési idő 1 hour
Teljes Idő 1 hour 15 minutes
Fogás Ebéd
Étrend Diétás receptek
Adag 2
Energia 550 kcal

Hozzávalók
  

  • 150 g csirkecomb
  • 300 g édesburgonya
  • 1 db paradicsom
  • 100 g paprika
  • 1/2 db lilahagyma
  • só, bors, fokhagyma granulátum, rozmaring
  • 1/2 kiskanál napraforgóolaj
  • 10 g margarin

Elkészítés
 

  • Melegítsd elő a sütőt 180-200 fokra
  • A combokat sózd meg. A margarint olvaszd fel és keverd bele a fűszereket.
  • Az édesburgonyát tisztítsd meg, vágd kb. fél ujjnyi vastag karikára, és a többi zöldséget is karikázd fel.
  • Egy tepsibe tegyél sütőpapírt, Halmozd bele a burgonyát, majd a többi zöldségeket. Sózd és a tetejére tedd a combokat, bőrrel felfelé. Kend meg az olvasztott, fűszeres margalinnal.
  • Az egészet takard le alufóliával és tedd 180-200 fokra előmelegített sütőbe sülni.
  • kb. 50 perc után vedd ki, és vedd le róla a fóliát, majd további 10-15 percen át süsd, hogy a comb kissé megpiruljon.

Megjegyzés

Szeretnél egészségesebben étkezni, de nincs ötleted, hogyan készíts csirkecombból valamit, ami kímélő mégsem unalmas?  Próbáld ki ezt a finom és egyszerű diétás csirkecomb receptet! Csak néhány egyszerű hozzávalóra lesz szükséged mégis megnyalod utána a tíz ujjad

Tápanyagok

Energia: 550kcal
Kulcsszó Diétás csirkecomb recept tepsis zöldségekkel
Próbáltad a receptet?Let us know how it was!