A legjobb pulykamell légsütőben! Ez a légsütőben sült pulykamell szaftos, zsenge húst és ropogós, aranyszínű bőrt kínál. Elkészítése egyszerű. A legtöbb diétás étrendbe beilleszhető
Papírtörlővel töröljük szárazra a pulykát. Dörzsöljük be az olívaolajjal a pulykamellet. Szórjuk meg sóval, fekete borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel.
Helyezzük a fokhagymadarabokat a pulykabőr alá és a pulyka tetejére.
Helyezzük a pulykamellet a légsütőbe, és süssük körülbelül 25 percig.
Fordítsuk meg a pulykát, és süssük még 25-30 percig, amíg a bőr aranybarna és ropogós nem lesz
Tálaljuk saláta keverékkel
Jó étvágyat!
Megjegyzés
Miért fogod szeretni ezt a légsütőben sült pulykamell receptet? Ezért:
Fokhagymával és friss fűszernövényekkel átszőtt pikáns íz
Zsenge, szaftos pulykamell ropogós bőrrel
Egy óra alatt elkészül, elkészítése pofon egyszerű
Alacsony kalóriatartalom: diétás étrendben remekül beilleszthető