Melegítsük elő a sütőt 230° C-ra, és helyezzünk egy rácsot a közepére. Tegyünk egy peremezett sütőlapot a sütőbe, és hagyjuk, hogy felmelegedjen pár perc alatt.
Egy keverőtálba tegyük a felaprított paprikát, a cukkinit, a zöldhagymát és a brokkolit egy jó csipetnyi sóval és fekete borssal. Adjunk hozzá egy csöppnyi extra szűz olívaolajat (kb. 2-3 evőkanálnyit), és forgassuk össze, hogy minden zöldséget jól bevonjon az olaj.
Óvatosan vegyük ki a felforrósodott serpenyőt a sütőből a sütőkesztyű segítségével. Terítsük rá a zöldségeket, majd tegyük vissza a serpenyőt a sütőbe, és süssük 10-12 percig, vagy amíg a zöldségek megpuhulnak.
A sütő hőfokát állítsuk le 200°C-ra.
A keverőtálban keverjük össze a tojásokat, a sütőport, a tejet, a fetát, a petrezselymet, a kakukkfüvet, valamint egy jó csipetnyi sót és fekete borsot. Tegyük bele a sült zöldségeket.
Kenjünk ki egy 25 cm-es öntöttvas vagy sütőedény alját és oldalát olívaolajjal, és közepes-magas hőfokon melegítsük fel. Öntsük a tojásos zöldségkeveréket a serpenyőbe, és süssük 2-3 percig.
Ezután tegyük át a serpenyőt a felforrósított sütőbe, és süssük még 8-10 percig, vagy amíg a tojások közepe át nem sül, és a frittata közepe szilárd lesz.
Tálaljuk még több feta sajttal és friss petrezselyemmel díszítve.