Felejtsd el a száraz pulykahúst és az unalmas ételeket! Ez a fűszeres, újhagymás pogácsa nemcsak elképesztően szaftos, de nulla szénhidráttartalmával a legjobb barátod lesz a diétában.
Egy nagy tálban alaposan gyúrd össze a darált pulykahúst a tamari szósszal, a reszelt gyömbérrel, az újhagymával, a zúzott fokhagymával, a chilipelyhekkel, a bazsalikommal és a sóval.
Nedves kézzel formázz a masszából 16 darab egyforma méretű golyót, majd óvatosan lapítsd őket körülbelül 1 cm vastagságú pogácsákká.
Hevítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben közepes lángon.
Több adagban süsd a pogácsákat mindkét oldalukon aranybarnára – ez oldalanként nagyjából 6-8 percet vesz igénybe.
Folytasd a sütést további 4-6 percig, közben néha forgasd meg a pogácsákat, amíg teljesen át nem sülnek.