Diétás csirkecomb recept tepsis zöldségekkel
Egy bárki által egyszerűen elkészíthető diétás csirkecomb recept következik.
Hozzávalók
- 150 g csirkecomb
- 300 g édesburgonya
- 1 db paradicsom
- 100 g paprika
- 1/2 db lilahagyma
- só, bors, fokhagyma granulátum, rozmaring
- 1/2 kiskanál napraforgóolaj
- 10 g margarin
Elkészítés
- Melegítsd elő a sütőt 180-200 fokra
- A combokat sózd meg. A margarint olvaszd fel és keverd bele a fűszereket.
- Az édesburgonyát tisztítsd meg, vágd kb. fél ujjnyi vastag karikára, és a többi zöldséget is karikázd fel.
- Egy tepsibe tegyél sütőpapírt, Halmozd bele a burgonyát, majd a többi zöldségeket. Sózd és a tetejére tedd a combokat, bőrrel felfelé. Kend meg az olvasztott, fűszeres margalinnal.
- Az egészet takard le alufóliával és tedd 180-200 fokra előmelegített sütőbe sülni.
- kb. 50 perc után vedd ki, és vedd le róla a fóliát, majd további 10-15 percen át süsd, hogy a comb kissé megpiruljon.
Megjegyzés
Szeretnél egészségesebben étkezni, de nincs ötleted, hogyan készíts csirkecombból valamit, ami kímélő mégsem unalmas? Próbáld ki ezt a finom és egyszerű diétás csirkecomb receptet! Csak néhány egyszerű hozzávalóra lesz szükséged mégis megnyalod utána a tíz ujjad
Tápanyagok
Energia: 550kcal
Próbáltad a receptet?Let us know how it was!