Chrissy Metz fogyása egyike a szuper inspiráló történeteknek! Személy szerint nekem az egyik kedvencem a színésznő, de vele együtt a sztorija is.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, én tavaly nagyon sokáig rendszeresen követtem a This Is Us sorozatot, amiben a 42 éves színésznő mindenkit elkápráztatott a fogyókúrájával.

Chrissy gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött, így van is némi párhuzam a filmbéli Kate Pearson szerepével, akinek szintén folyamatosan súlyproblémákkal kellett megküzdenie, és akit fantasztikusan alakított.

Sajnos Chrissy története és családi háttere azonban a való életben szomorúbb volt, mint a filmben alakított szereplőé.

A színésznő nyíltan beszélt bántalmazó mostohaapjáról, aki valójában soha nem fogadta őt el. Kegyetlenül állandóan azzal nyomasztotta, hogy fogyjon le, és mindig gúnyolódott a testén.

🔥 Fogyás smoothie-val? Igen!
👇👇👇

21 Smoothie recept itt:

Bámulta, amikor evett, és azzal viccelődött, hogy lakatot tesz a hűtőszekrényre, hogy elzárja előle. Elmesélte, hogyan csapkodta a konyhában a mérleget, és azt mondta neki, hogy “álljon fel arra a rohadt dologra”.

A súlyával kapcsolatos bizonytalanságai étkezési zavarokhoz, majd depresszióhoz és pánikrohamhoz vezettek. Miután a 30. születésnapján egy súlyos pánikroham miatt kórházba került, úgy döntött, hogy életmódot változtat. Még szerencse, hogy időben!

Ez volt a fordulópont az életében. Felvette a kapcsolatot egy táplálkozási szakértővel, aki lépésről-lépésre segített neki kitalálni, hogy hány kalóriára van szüksége naponta ahhoz, hogy elérje a célsúlyát.

A feladat egyáltalán nem volt könnyű, és elmondása szerint voltak napok, amikor legszívesebben feladta volna az egészet, de a cél, hogy lefogyjon, folyton ott lebegett előtte és erőt adott neki átlendülni a holtpontokon.

Ahogy haladt előre a fogyás útján, egyre inkább azt vette észre, hogy már nem is a mérleg mutatójára koncentrál, hanem a pozitív gondolkodásmód felé fordult. Elhatározta: egészséges és fitt testet akar magának, amelyet semmi sem korlátoz.

Hogyan fogyott le Chrissy Metz?

Chrissy fogyási módszere végig nyitott könyv volt, és mindent megosztott követőivel a bevált rutinjáról. Fogyókúrája kihívásokkal volt tele, és drasztikus életmódbeli változtatásokat kellett tennie, de végül megérte.

Elmondta, hogy a fogyásának titka a 2000 kalóriás diéta és a napi 20 perc séta volt, ami mellett minden második nap néhány perces alacsony intenzitású súlyzós edzést is végzett. Közben a meditációra, és a jógára is hangsúlyt fektettek az edzőjével a mentális egészségének megőrzése céljából.

Hangsúlyozta az egészséges étrend kiegyensúlyozottságának fontosságát, kevesebb kalóriát fogyasztott és lemondott az egészségtelen, feldolgozott ételekről. Az általa elfogyasztott ételek minőségére (és persze mennyiségére) egyaránt összpontosított, igaz, így le kellett mondania pár kedvenc ételéről is.

A kalóriákat az alapanyagcsere alapján kellett kiszámolnia, ami azt jelenti, hogy meg kell találnia a kalóriaszükségletét, és csak annyit szabadott ennie, amennyire a szervezetének szüksége van, azaz amennyit eléget a nap folyamát.

Bármit is tett, működött! Hatalmas átalakulása és fogyása boldogabb és egészségesebb emberré tette őt, és mások számára is inspiráló.

Chrissy hihetetlen átalakulása mindenkit lenyűgözött, és a sztárvilágban is beszédtéma lett. Sikere miatt – hogy 226 kilóról 181 kilóra fogyott kevesebb mint 5 hónap alatt – igencsak reflektorfénybe kerül.

Miután több mint kilótól szabadult meg, az elmondása szerint az emberek azzal a kérdéssel kezdték el zaklatni, hogy átesett-e valamilyen fogyókúrás műtéten, de tudni kell, hogy soha nem végeztetett semmilyen műtétet, egyszerűen csak elszántan ragaszkodott a saját diétás rutinjához és új életviteléhez. Az eredmény igazolta: jól döntött!

Ezek is érdekelhetnek: