Adele hihetetlen fogyása folyamatosan lenyűgözi a rajongóit, hisz bomba alakjával újra és újra a címlapokon tündököl, és lássuk be: gyönyörűbb, mint valaha.

Az átalakulás nem ment egyik napról a másikra, de az énekesnő mostani külseje már mérföldekre van attól, amikor először láthattuk a videoklipekben. 

Amikor Adele  fogyása először került a nyilvánosság elé, sokan azt feltételezték, hogy a Sirtfood diétát követte, de Adele később cáfolta ezt az állítást, és tagadta, hogy kipróbálta ezt vagy más módszert (akár az időszakos böjtöt)

Nem meglepő hát, hogy mindenki tudni akarja, mi a titok: hogyan fogyott le?

Adele háttérbe vonult a nyilvánosság elől, nem igazán posztolt és osztott meg semmit a fogyásáról a közösségi médiában a követőivel, mint ahogyan azt sok sztár példájából már megszoktuk. 

“Magamért tettem, és nem másért. Szóval miért is osztottam volna meg? Nem találom lenyűgözőnek. Ez az én testem” – mondta.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy az edzésprogramja, amelynek az átalakulását javarészt köszönheti, nem csak arról szólt, hogy fizikailag megváltoztassa a külsejét, hanem lelkileg is szerette volna magát megerősíteni, ugyanis a válása nagyon megviselte.

Egy Oprahnak adott interjújában így beszélt a szorongásáról: “A legszörnyűbb szorongásos rohamaim voltak, miután kiléptem a házasságomból. Teljesen megbénítottak, és annyira összezavartak, ..nem tudtam volna irányítani a testemet.”

“Ha edzettem, egyszerűen jobban éreztem magam”. 

Személyi edzőt fogadott, aki azt mondta az énekesnőről egy posztjában: “Amikor Adele és én elkezdtük a közös utunkat, sosem arról szólt, hogy szupervékonyak legyünk. Hanem arról, hogy egészséges legyen. Különösen a terhesség és a műtét után volt fontos, hogy  javítsa általános egészségi állapotát és erősítse immunrendszerét, más célok mellett.”

Az edzés jót tett a mentális egészségének, kikapcsolta a gondjait, és egyre erősebbnek érezte magát általa, közben pedig nagyon rákattant a mozgásra, különösen az erőnléti edzésre. Annyira beindult, hogy naponta dupla edzéseket is bevállalt. Amellett, hogy súlyzózott, rendszeresen végzett kardió edzéseket, túrázott, és bokszolt. 

Letette az alkoholt, a cigarettát, a cukrot és még a koffeint is, és megreformálta az étkezését. Bevallotta, hogy korábban naponta körülbelül 10 csésze teát ivott meg, és mindegyiket legalább két cukorral. “Most már nem iszom, mégis több energiám van, mint valaha” – mondta.

Adele ma már az egészségre és a boldogságra koncentrál. Bár sok súlyfeleslegtől szabadult meg, nem hajlandó annak a divathullámnak engedni, ami szerint az embert csak a külsőségek határozzák meg.

Néhányan testpozitív példaképüknek tekintik az énekesnőt, aki korábban azt is nyilatkozta: “Szerintem nem számít, hogy nézel ki, a legfontosabb, hogy mindenekelőtt légy boldog önmagaddal.”

Ezek is érdekelhetnek: