Az egykori playmate Kelemen Anna, bár egy ideje úgy tűnt háttérbe vonult a nyilvános szereplésektől, mostanság azonban mégis sikerült magára vonni a média érdeklődését. Látványos súlycsökkenésétől újra hangos minden. 

A követői egy emberként aggódnak érte, hiszen eleve sem volt rajta felesleg, de mostmár mondhatni ijesztő Kelemen Anna fogyása.

6 hónap alatt fogyott le 10 kilót, de ami rémisztőbb, hogy a súlya állítólag most a 40 kilót sem éri el. A szakorvosok már korábban is óva intették további diétáktól, tartva attól, hogy ha így folytatja, akkor a fogyókúrának nem lesz jó vége, hiszen már így is alultáplált. 

[adinserter block=”14″]

Anna nem tagadja, hogy az erőnlétén is érzi a drasztikus fogyás hatásait, de ezt leszámítva teljesen jól van, arra pedig gondosan ügyel, hogy elegendő mennyiségű folyadékot igyon.

Az egykori nyuszilány fittyet hányva hát az orvosok korábbi figyelmeztetéseire nem állt meg, hiába veszélyes a fogyókúra az egészségére. 

Elmondása alapján ez tudatos életmódváltásról a részéről, és köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében. Interjúiban többször is hangsúlyozta, hogy nincs testképzavara, és nem tartja magát vékonynak, és kimondottan zavarja, ha ezzel a felvetéssel találják meg.

Elmondta, hogy részben lelki okoknak, azaz az orosz-ukán háborúnak köszönhető a fogyása, ami már ráment a gyomrára. Ennek ellenére nem igazán akar ezen változtatni, ugyanis szeretné megtudni milyen az az állapot, amikor már beszédzavara, rosszullétei lesznek a szénhidrátmegvonás miatt.

Jó, ha tudjuk: A szénhidrátban nagyon szegény diéta egyébként számos káros hatást okozhat a szervezetben. Ide tartozik a agyműködés vagy az izomműködés zavara, a depresszió, szédülés, fejfájás, ingerültség, ájulás, lelassult emésztés, rossz lehelet.

Nőknél egyébként a fogamzás előtt kifejezetten hátrányos lehet a szénhidrátok drasztikus csökkentése, mert akadályozza a megfelelő hormonműködés.

Ezek is érdekelhetnek: