2019 szeptemberében Jessica Simpson a közösségi médiában osztotta meg, hogy harmadik gyermeke, Birdie Mae lánya születése után hat hónap alatt 45 kilót fogyott.

“3x híztam és fogytam 45 kilót, így soha nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat megtörténhet, vagy meg fog történni, de végre tavasszal BIKINI-t viselek !!!!!! Kemény munka, elszántság, önszeretet.”💪🏼☀️💛” – írta az Instagramon egy fotó mellé, amel a fejlődését mutatja be.

Követői a kommentek százaiban gratuláltak és osztották meg gondolataikat: “Félelmetes! Annyira büszke vagyok a kemény munkádra”. Egy másik rajongója hozzátette: “❤️🔥👏 elképesztő teljesítmény – nem csak a súly, de az önbizalom is. Imádom látni! És remekül nézel ki!!!”

Jessica Harley Pasternak edzővel dolgozott együtt, aki fokozatosan vezette be a napi rutinjába az aktivitást. Jessica napi 6000 lépés gyaloglással kezdte, és 14 000 lépésig jutott.
Heti háromszor 45 perceket edzett, és követte az edző nevéhez fűződő Body Reset diétát, amely napi három étkezést (jobban mondva turmixot), és két snacket tesz lehetővé. Minden étkezés tartalmaz fehérjét, rostot és zsírt, míg a snackek fehérje és rost vagy fehérje és zsír kombinációjából állnak.

A Body Reset diétáról itt olvashatsz részleteket:

Jessica minden éjjel legalább 7 órát aludt. A jó minőségű alvás volt Jessica sikerének egyik kulcsa. “Nagyon sokan alábecsülik az alvás fontosságát a súlytalanságban és a testsúlykezelésben” – nyilatkozta az edzője.

Miután elvégezte egyéb feladatait, Jessica minden este lefekvés előtt elküldött egy e-mailt az edzőjének, amiben leírta, hogy mind az öt feladatot teljesítette, azaz elérte a kitűzött lépéscélt, rendesen evett az előírt adagoknak megfelelően, így az elégedettség érzésével feküdhet le, és ez a legfontosabb az edző szerint.

Jessica hozzáállása is sokat számított. “Annyira motivált és pozitív volt. Azt mondta, hogy a teste az elmúlt évtizedben nem az övé volt. Nem rossz értelemben, hanem pozitív értelemben – a teste arra volt kijelölve, hogy életet teremtsen, és most újra az övé”

“Még akkor is, amikor lehetetlennek éreztem, úgy döntöttem, hogy keményebben dolgozom”.

Eleinte a rajongók rendkívül támogatóak voltak, és dicsérték a lánya születését követő hihetetlen átalakulásáért, de Jessica folyamatosan csak fogyott és fogyott, ami már egyre inkább aggodalommal töltötte el a követőit.

Jessica a nyáron többször is sokkolta rajongóit bikinis posztokkal. Óva intették, hogy már “túl sovány”, és arra biztatták, hogy már “ne fogyjon többet”.

Vannak, akik szerint ez már inkább egyfajta étkezési zavarnak tudható be, és “egyáltalán nem tűnik egészségesnek vagy vonzónak” a sztár.

Egyesek szerint a 42 éves anyukának “törékeny” és “beteges” megjelenése, valamint furcsa viselkedése lett. “Igen, izmos, de a mellcsontjai, a gerince és a csípőcsontjai is látszanak már a posztokban. Nem hiszem, hogy egészséges!” – nyilatkozta egy aggódó rajongó.

Ezek is érdekelhetnek: