Nádas György már többször kipróbált pár felkapott diétát, de soha nem találta meg az igazit, ami pedig oda vezetett, amibe mi is gyakran belefutunk: gyorsan feladta mindenféle eredmény nélkül.

Ám tavaly új lendületet véve ismét nekivágott, egy sokkal hatásosabb fogyókúrát követve, és a hatvanadik születésnapjára, 10 hónap alatt 20 kilótól szabadult meg. 

Céljában elsősorban az motiválta, hogy ízületi problémáit rendezze, de azt is elmondta, hogy elhatározta: szeretné látni, ahogy felnő az unokája, és megélheti gyermekei sikerét. 

“A térdeim már nehezen mászták meg a lépcsőket..már majdnem bottal jártam, valamint a színpadon izzadtam” – mondja nyilatkozataiban.

Az életvitelén történt változások nemcsak a fogyásának kedveztek, hanem az egészségének is, hiszen helyreállt a vérnyomása, javult a közérzete, és mindez a májára is jótékony hatással volt.

Egy étrend kiegészítő kapszulát talált, amit a felesége unszolására próbált ki, és állítólag ennek köszönheti a látványos eredményt. A “csodaszer” – ahogy ő nevezi egy étvágycsökkentő/ teljesítményfokozó tabletta, ami mediterrán és trópusi növények kivonatából készül.

Olyan összetevőket tartalmaz, aminek okán nem kívánja sem az édes, sem az sós ízeket, kitisztítja a bélrendszert, valamint megemeli az energiaszintet, hiszen sokkal tevékenyebb is lett a hétköznapjaiban.

Emellett (talán sokkal fontosabb, hogy) átalakította az étrendjét: a minőségi ételekre koncentrál, és a szárnyashúst részesíti előnyben. Ma már igyekszik egyszerre nem nagy adagokat elfogyasztani egy-egy étkezéskor.

Az egészséges ételek mellett napi 4-5 liter folyadékot (vizet vagy teát) is ivott.

Elmondja azt is, hogy mozgás nélkül nem érte volna el ezt az eredményt, ezért napi min. fél órát mindig sportolt. Az esti hiradót pl. általában a szobabicikliről nézte. 

Ezek is érdekelhetnek: