Csak bámulunk mennyire gyönyörű ez a lány! És mennyire brutális eredménnyel csinálja a diétát, hiszen már majdnem 60 kiló leadásánál jár! Iszonyú akaraterejét, önuralmát irigylésre méltónak tartjuk!

Aki követi Tóth Vera életét az tudja, hogy Vera 130 kilónál egyszerűen meghúzta a határt, és 7 éve úgy döntött életmódot változtat.

Bevallom őszintén, hogy én ducin is imádtam. Igazából mindenhogyan. A sugárzóan szép mosolya és a belőle áradó energia mindig megfogott. Az egyedülállóan különleges hangjáról nem is beszélve. De tény, hogy a duci énekesnő már a múlté, és elképesztően csinos most!

“Hamar rájöttem, hogy nekem ez egy hatalmas küzdelem lesz, amíg élek, mert extrán hajlamos vagyok a súlygyarapodásra.”-írja egy posztjában a követőinek.

Kemény küzdelem volt számára, hiszen ahogy írja egy percre sem engedhette el magát. Még ha egyáltalán nem is viszi túlzásba az evést, akkor is hajlamos a mérleg akár öt kilóval is többet mutatni a hét végére, csak azért, mert mondjuk vacsorázott, vagy mert nem volt meg a heti három edzése.

A fogyáshoz személyi edző segítségét is igénybe vette, aki megszerettette vele a sportot, és az étkezés mellett kemény edzésekbe kezdtek, mindemellett pedig heti kétszer-háromszor futott is.

Sosem tagadta, hogy átesett egy gyomor bypass műtéten, ami segített, hogy meginduljanak a kilók, de ettől függetlenül úgy gondolja, hogy csalódik, aki csak erre alapozná a fogyását, mert önmagában ez nem elég. A műtét az első lépés, a kezdet, az út eleje, és nem a vége.

Véleménye szerint semmilyen fogyasztó készítmény, “varázs-szer” nem fog hatni, ha az ember nem kezd el komolyan mozogni. “Megfigyeltem, ha sikerül legyőznöm a lustaságot, és bármilyen fáradtan is megyek futni, mindig jobb lesz. Friss, üde, nyugodt maradok, sokkal jobban tudok koncentrálni, elviselni a sok nehézfejű embert, jobban alszom, a testem is meghálálja..”

Instagram-képeivel azokat a nőket szeretné inspirálni és támogatni, akik valamilyen okból nem tudják elfogadni a külsejüket, és önbizalomhiánnyal küzdenek.

“Nem kell senkinek megfelelned, csak annyit fuss, amennyi jól esik és már egy kicsi odafigyeléssel nagy változásokat fogsz elérni, csak adj időt magadnak, hogy beindulhasson a változás.”

Ezek is érdekelhetnek: