Kétségtelen, hogy 10 kiló leadása után elképesztően néz ki új formájában. (Nem mintha a régiben nem ragyogott volna!)

Kim Kardashian mindig is híres volt a gömbölyded idomairól, különösen a fenekéről. Így amikor sikerült leadnia a kilókat, hogy karcsúbb legyen, a rajongói természetesen kíváncsiak voltak a motivációjára és mindenre a fogyókúrás útjáról.

Kim Kardashian az étkezéséről elmondta: “Nem éheztettem magam, de szigorú voltam”.

Kim már jó ideje az Atkins-diéta követője.

Egy 2016-os interjújában így nyilatkozott erről: “Szigorú Atkins-diétát csináltam. Szigorú, szigorú, szigorú, szigorú. Nagyon nehéz volt számomra diétázni az első babával. Ezúttal sokkal könnyebb volt, és rájöttem, hogy az ételeken múlik. Úgy értem, imádok edzeni, és mindenképpen edzened kell ahhoz, hogy feszesebbé válj, de nagyon sok múlik azon, hogyan étkezel.”

Azok számára, akik nem tudják, hogy az Atkins-diéta hogyan néz ki íme egy cikk:

Miután leadta kilóit így nyilatkozott: “Nem próbálok tovább fogyni, de több energiám van, mint valaha. Rengeteg cukorról mondtam le – egy csomó szemét kaját ettem, amiről nem is tudtam, például sok sült ételt. És teljesen megváltoztattam az életmódomat.”

A Women’s Health magazin szerint Kim mindig korán kel, hogy időben elkezdje a szokásos napi 90 perces izzasztó edzését. Kim edzője, Melissa Alcantara elmondta: “Az ő időbeosztása őrült, és az enyém is őrült, ezért nagyon korán reggel 6-kor edzünk”.

Kim és nővére, Khloe Kardashian a közösségi médiában számos posztban és videóban mutatják meg a napi edzésrendjüket és hogy milyen lelkesen végzik.

Mi volt a háttérben?

Kim a Today show-ban elárulta, hogy azért fogyott le, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus “Boldog születésnapot, elnök úr” ruhájába a 2022-es Met-gálán. Hozzátette azonban, hogy miután átállt az egészséges táplálkozásra, csökkentve a cukorbevitelt és az egészségtelen ételeket, sokkal energikusabbnak érezte magát, és teljesen megváltoztatta az életmódját.

“Nagy kihívás volt” – mondta Kardashian a Vogue-nak. “Olyan volt, mint egy szerep. Elhatároztam, hogy bele fogok illeszkedni”.

A 41 éves nő hozzátette, hogy naponta többször is speciális anyagból készített szaunaruhában futott az otthoni futópadon. A speckó cucc előnye, hogy bent tartja a test melegét, és elősegíti a verejtékezést, ezáltal segíti az edzést. A gyártók esküdnek a nagyon jó zsírégető és anyagcsere serkentő hatására.

Hogy Marilyn-nes megjelenése tökéletes legyen, grátiszban még platinaszőkére is festette jellegzetes sötét fürtjeit, ráadásul magabiztosabbnak tűnik, mint valaha. Kim rajongói azonban gyakran aggodalmukat fejezték ki a hirtelen átalakulása miatt, és nem úgy tűnt, mintha elégedettek lennének a szépség drasztikus változásával.

Ezek is érdekelhetnek: